Imprezy karta Menu IV

Rezerwacja – 20 zł

Cena: 170 zł/os.

Obiad

Zupa

  • Rosół z makaronem

2 porcje mięsa na osobę do wyboru:

  • rolada śląska
  • udko z kurczaka
  • kotlet drobiowy z pieczarkami
  • kotlet drobiowy
  • kotlet schabowy
  • schab duszony

– sos pieczeniowy.
Sałatki 3 do wyboru:

  • kapusta czerwona
  • kapusta biała zasmażana
  • surówka z białej i czerwonej kapusty z ananasem i majonezem
  • surówka z marchwi
  • sałatka wiosenna z sałaty lodowej

Do wyboru:

  • kluski śląskie białe
  • kluski tarte
  • ziemniaki z wody
  • frytki
  • ziemniaczki półksiężyce
  • dufinki

Zimna płyta:

  • karczek w soli
  • wędliny (30 g/os)
  • tymbaliki z szynki
  • tymbaliki z drobiu
  • sałatka jarzynowa
  • sałatka z kurczakiem i ryżem
  • marynaty (ogórek, adiposity grzybek, health papryka)
  • deska serów
  • pomidory z mozarellą
  • pieczywo, masło
  • śledziki

Kolacja
1 porcja mięsa na osobę do wyboru:

  • kotlet devolay
  • kotlet schabowy
  • kotlet drobiowy z pieczarkami
  • frytki lub ziemniaczki półksiężyce
    2 surówki:

  • z sałaty lodowej
  • surówka z czerwonej i białej kapusty z ananasem i majonezem

Deser

  • lody
  • kawa, herbata – do wyboru

Napoje do rozliczenia:

  • soki-dzbanek 10 zł
  • napoje 0,2 3 zł
  • piwo cena wg cennika w lokalu